maanantai 18. marraskuuta 2013

Lauantain asua ja muutamia ostoksia

IMG_8188 (800x533)
IMG_8183 (800x533)
IMG_8208 (800x533)
IMG_8176 (800x533)
IMG_8174 (800x533)

Pitkästä aikaa pääsen postailemaan tänne asukuvia, ja vieläpä hyvälaatuisina! Nollasin mun kamerasta kaikki asetukset ja nyt kuvista tulee siis paljon parempia. Olin varmaan joskus yrittänyt muokata joitain asetuksia ja painanut jostain sellaisesta, että kuvien laatu huononi. Mutta nyt kuvat ovat siis hyvälaatuisia, vihdoinkin!

Päällä mulla oli lauantaina tuo Kuopiosta ostettu uusi syystakki, joka on aivan ihana! Todella rento verrattuna siihen beigeen karvahupputakkiin. Tänä syksynä olen innostunut ostelemaan tavallista enemmän takkeja. Päädyin nimittäin selailemaan H&M:n nettisivuja ja löysin sieltä täydellisen villakangastakin. Heti seuraavana päivänä päätettiin Teemun kanssa lähteä etsimään sitä Varkauden H&M:ltä ja löydettiin sellainen juuri oikeassa värissä ja oikeassa koossa. Näette sen luultavasti joidenkin asukuvien yhteydessä vielä lähiaikoina!

Mun viikonloppuun ei sisältynyt oikeastaan mitään erikoista. Perjantaina Teemun pikkusisko oli meillä yötä ja lauantaina pidettiin kavereiden kanssa illanistujaiset, joista suunnattiin yöllä vielä baariin. Eilen täällä oli hirveä myrsky, jonka seurauksena melkein koko Varkaudesta katkesi sähköt. Oli oikein ihanaa lähteä etsimään jostain auki olevaa ruokapaikkaa, kun kotona ei toiminut mikään sähkökatkoksen takia. :D

IMG_8221 (800x533)
IMG_8224 (800x533)

Kansio 2,30 €, Tiimari

IMG_8215 (800x533)

Kynttilät 2 € / kpl, Tiimari

Käytiin viikonloppuna myös Tiimarissa ostoksilla, kun kuultiin, että siellä on hirveästi tarjouksia tällä hetkellä. Löysinkin muutaman kivan jutun, nimittäin pinkit kynttilät ja kansion tärkeille papereille. Mulla on aina ollut tapana hävittää kaikki tärkeät paperit ja sitten kun niitä tarvitsee, joudutaan molemmat Teemun kanssa etsimään niitä tuntikausia. Jospa mä nyt saisin kaiken tärkeän tuonne kansioon säilöön!

Mites muiden viikonloput meni? Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

  1. aivan ihanan värisiä kynttilöitä <3 ! ja mitäs mä sanoinkin et sopiihan toi takki sulle :)) ja nää kuvan laadut näyttääki paljon tarkemmalta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kynttilät oli niin söpön värisiä, että oli pakko ostaa ne ihan vaan tuon värin takia! ♥ Ja kiva kuulla, että sopii! Mäkin kyllä kieltämättä tykkään tuosta takista ihan hirveästi. :)

      Poista
  2. Ihana syysasu sulla :) Nätti takki <3

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva asu ja toi uusi takki sopii sulle mielettömän hyvin :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Tuo takki onkin ollut nyt viikon verran jo kovassa käytössä. :)

      Poista
  4. oii on kyllä ihana toi takki! :) sopii hyvin sulle :)

    VastaaPoista
  5. Oi, sulla on ollut tosi kiva viikonloppu! Itse olin töissä ja paikkailin muiden sairaslomia.
    Minäkin olen H&M:n nettisivua selaillut ja siellä on vaikka mitä kivoja takkeja jotka vähän himottais ostaa ! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! No jospa sä pääsisit pian viettämään itsekin mukavaa viikonloppua. :) Haha, mä en edes malttanut tilata, vaan piti lähteä hakemaan se takki mahdollisimman nopeasti tuolta Varkauden H&M:ltä! :D

      Poista