perjantai 8. marraskuuta 2013

Kuulumisia

IMG_795256556 (800x533)
IMG_7982 (800x533)
IMG_7974656 (800x533)
IMG_7978 (800x533)
IMG_79716658 (800x533)

Nyt vähän pirteämmät asukuvat verrattuna edellisiin. Kokeiltiin kuvatessa Teemun kanssa säätää tuohon kameraan erilaisia asetuksia, mutta silti kuvat jäivät aina huonolaatuisiksi. Vertailin myös äsken viime talven Saksan kuvia ja nyt syyskuussa otettuja, joiden ero oli valtava. Olin juuri ennen viime talven matkaa ostanut tuon kameran ja niihin aikoihin otetut kuvat olivat erittäin tarkkoja. Huomenna me lähdetään luultavasti Kuopioon ostoksille ja samalla ajattelin viedä tuon kameran huoltoon. Takuuaikaa on kuitenkin enää kuukausi jäljellä, joten tulee jo vähän kiire. Jospa sen jälkeen pääsisin vihdoin postaamaan tänne vähän parempilaatuisia kuvia!

Tällä hetkellä mulla ei ole hirveämmin mitään erikoista postattavaa pitkien koulupäivien ja sateisten ilmojen takia, joten ajattelin taas kysellä teiltä, että mistä haluaisitte mun postaavan? Haluaisin tehdä jonkinlaisen mielipidepostauksen, mutten keksi millään mitään hyvää aihetta. Olisiko teillä ehdotuksia?

Nyt me kuitenkin lähdetään kiinalaiseen syömään pitkästä aikaa, joten oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Yritän viikonlopun aikana saada aikaiseksi jotain vähän erilaisempaa postausta! :)

16 kommenttia:

  1. onko järkeä laittaa melkein aina otsikoksi "kuulumisia" ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeisin samanlainen otsikko löytyy syyskuulta. :D Mutta en keksinyt parempaakaan, koska tässähän nimenomaan kerrottiin kuulumisia. :D

      Poista
  2. Ite oon tosi huono keksimään mielipidepostauksille aihetta, mutta esim Roosanauha kampanjan kunniaksi voisit tehä mielipidepostauksen vaikka silareista tai yleisesti ottaen tissikateudesta "Hihi, sulla on pienet tissit, et tuu koskaan saamaan miestä" "haha, sulla on isot tissit ne roikkuu vanhana". :D Tota aihetta ei ainakaan oo vielä puhkikulutettu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama täällä, oon tosi huono keksimään mielipidepostauksille aiheita! Siksi ajattelinkin kysyä teiltä lukijoilta. :D Ja tuo on itseasiassa aika hyvä aihe! Jännittää vaan, että minkälainen myrsky mun mielipiteestä syntyykään. Mutta sehän on mielipidepostaus, jossa kerron vain oman mielipiteeni. :)

      Poista
    2. Mielipiteidenhän ei tarvitse olla samoja muiden kanssa. :) Ja tosiasian on, että jos bloggaaja sanoo pitävänsä karvattomista koirista, tulee paskamyrsky joka kääntää sun sanomiset niin, että vihaat karvasia koiria ja sun mielestä ne pitäisi hävittää maapallolta :D älä siis suotta pelkää ;)

      Poista
    3. Hahaha, sulla on kyllä aina hauskat kommentit! Mutta oot kyllä oikeassa! :D Ja kyllä mä sen mielipidepostauksen teen! :)

      Poista
  3. Ootpa sievä näissä kuvissa :)
    Ja nommm, kiinalaista <3 Kerro sitten mitä söit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Mua vaan häiritsee ihan älyttömästi noiden kuvien laatu. :( Ja syön luultavasti kanaa chilikastikkeessa, nam! :)

      Poista
  4. Nättinä olet taas ollut :)

    Mielipidepostaus kuulostaa hyvältä, tykkään ite lukee blogeista sellasia vähän syvällisempiäkin juttuja joskus. Samoin sellaset missä kerrotaan jotain satunnaisia faktoja itestä, tyyliin luonteesta/tykkäämisistä/ärsytyksistä/hassuista tai oudoista tavoista jne on mun mielestä mielenkiintosia. Eli se vois olla mun toive, ellet nyt just lähiaikoina oo sattunu tekeen sellasta ja en hajamielisenä vaan muista tai oon vahingossa skipannu sen :D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mäkin tykkään sellaisista vähän syvällisemmistä postauksista, mutta jostain syystä en aiemmin ole saanut sellaista aikaiseksi. Nyt haluan kuitenkin vihdoin tehdä jonkin mielipidepostauksen! :D Itseasiassa tein elokuussa sellaisen "10 asiaa mistä pidän ja en pidä" -postauksen, mutta voisin kyllä tehdä vielä erikseen luonteesta ja oudoista tavoista postauksen. Kiitos ehdotuksista! :)

      Poista
  5. oot oikea prinsessa näissä kuvissa <3 hmm...tee mielipide postaus vaikka talvesta tms (sori en nyt keksi parempaa) :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihanasti sanottu! :) ♥ Ja kiitos ehdotuksesta! Yritin eilen jo kirjoittaa yhtä mielipidepostausta, mutta ajatus ei jostain syystä kulkenut ollenkaan. Ehkä tässä jonain päivänä saisin vihdoin sen aikaiseksi! :D

      Poista
  6. Ootko muuten koittanu kuvata manuaalilla? Koita säätää se f aukko niin pieneks kun mahdollista esim. f/4.5 (mun 18-55mm toi on ainaki pienin mitä saan). Jos et osaa ni kannattaa hakee vaikka googlen avullaXD Sit se ISO luku 100:seen. Silleen mä ainakin saan kivoja kuvia mun 18-55m objektiivilla:D Mut yleensä käytän tota 50mm objektiivia, suosittelen sitä oikeesti jos joskus harkitset sen ostamista!!

    Mut sun blogi on yks mun lemppareista, ei niillä kuvie laadulla niin väliä kun tää on muuten niin ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua miten ihana kommentti ja ihana sinä! Mulla tuli ihan hymy huulille sun kommentista. :) ♥ Ja kiitos ihan hirveästi noista vinkeistä! Sain tänään jo vähän parempia kuvia, kun nollasin kaikki ne asetukset. Eli nyt tuo ottaa samanlaisia kuvia, kuin silloin alussa. :) Mutta voisin oikeastaan huomenna kokeilla kuvata myös noilla sun ohjeilla, jos osaan! :D

      Poista
  7. Mikä kamera sulla sitten muuten on? Itse kyl oon kuvaillu kahella canonin kameralla jotain 7 vuotta ja käynyt valokuvauskoulua 3 vuotta nii tullu tutuiks noit juttuja, ps. ihana toi pinkki neule!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon EOS 1100D siis kyseessä. :) Saatiin kyllä eilen jo vähän parempia kuvia, että jospa tämä tästä. :D Ja kiitos paljon!

      Poista