tiistai 26. marraskuuta 2013

Joululahjatoiveita

Mun joululahjatoiveet ovat viime vuosina olleet melko kalliita, jonka vuoksi saan yleensä lahjat rahana. Pienempänä sain aina isot kasat paketteja, mutta nykyään yhä useampi tuntuu antavan lahjansa rahana. Tänä vuonna me lähdetään onneksi jo joulupäivänä Müncheniin, joten päästään molemmat Teemun kanssa tuhlailemaan joululahjarahojamme sinne! Tein kuitenkin myös tälle vuodelle listan mun joululahjatoiveista, joka näyttää tältä:
1. Tuosta Michael Korsin laukusta olen haaveillut jo siitä lähtien, kun näin viime kesänä samanlaisen jollain naisella Särkänniemessä. Harmi vaan, ettei tuolta samaa mallia löytynyt ollenkaan Stockmannin eikä Zalandon valikoimista. Ainut vaihtoehto on siis yrittää etsiä sitä Münchenin Michael Korsin myymälästä.

2. Myös aidot UGGit ovat olleet jo pitkään hankintalistallani, mutten ole ainakaan vielä raaskinut laittaa niin suuria summia kenkiin. Tiedän, etten näitä joululahjaksi tule saamaan, mutta ainahan saa haaveilla!

3. Suklaata ei voi jouluna olla liikaa!

4. En ole ainakaan vielä jostain syystä innostunut Guessin laukuista, mutta lompakon voisin sen sijaan haluta itselleni. Voi olla, että joudun tämänkin ostamaan itse niillä saamillani joululahjarahoilla.

5, 6, 7 ja 8. Uudet kynsilakat, meikit, hajuvedet ja korut ovat myös aina mieluisia lahjoja. Olenkin haaveillut jo pidemmän aikaa tuosta Escadan cherry in the air -tuoksusta, kun sitä on kehuttu niin paljon!

9. Uusille nilkkureille tai kiilakoroille olisi myös tällä hetkellä käyttöä!

10. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt metsästää itselleni uutta meikkipussia tuloksetta. Tuo Ted Bakerin meikkipussi olisi kyllä maailman söpöin vaihtoehto, jonka voisin ihan mielelläni kotiuttaa itselleni!

Millaisia joululahjatoiveita teillä on? Löytyikö tältä listalta yhtään samaa toivetta?

16 kommenttia:

  1. Ihania toiveita sulla! :) Tollanen MELKEIN samanlainen MK:n laukku löytyy Nelly.comista http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/laukut/michael-michael-kors-2465/jet-set-travel-multifunct-246681-99/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! :) En ollut edes tajunnut katsoa Nelly.comista. Pitää selailla vielä vähän tarkemmin netistä ja miettiä, raaskisinko jo ennen joulua laittaa tilaukseen! :)

      Poista
  2. Tää on hyvä kun nää vaatimukset on kaikis blogeis sellasia "vaatimattomia" :D No ei siis itekkin teen oman ja musta tuntuu että se on kyllä just semmonen kaikki maan ja taivaan väliltä ja jos viellä voittas lotossa!

    Itsellenikin kelpaisi uudet meikit aina, suklaa, kynsilakat, oonki toivonut uggeja, upeet lompakot, laukut, kaikki! Mut oikeesti mulle riittäs jos saisin vaa paljon suklaata ja kinkkua sit jouluaattona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oon huomannut saman! Kaikilla on aina hirveän kalliit toiveet. :D Mutta ainahan saa haaveilla ja ties vaikka jo ensi viikonloppuna voittaisi lotossa. Toivossa on hyvä elää! ;) Mulle on myös tärkeintä ihan vaan se perheen keskeinen aika, joulun tunnelma ja ihanat jouluruoat. Lahjat on vaan mukava lisä siihen kaikkeen. :)

      Poista
  3. Mäki haluaisin MK:n laukun mutta en vielä tiedä millasen. Noi jet-setit on niin yleisiä, että haluan ehkä jonkun aivan erilaisen :D mutta ne joita kuolaan ovatkin sitten sen 500 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin ensin sitä hamiltonia, mutten halua sitä sen takia, kun melkein kaikilla on samanlainen. :D Haha, mäkin oon huomannut tykkääväni aina niistä kaikista kalleimmista vaihtoehdoista... :D

      Poista
    2. Siis joo, toi jet-setti on ihan mahottoman upee, mut mulla on täl hetkellä päällä se teini-iän syndrooma "kenelläkään ei saa olla samanlaista, en varmasti kerro mistä tän kamalan lätsän ostin" :D toki jos joku mulle MK:n jetsetin ostais, en valittais ;)

      Ja vielä todennäkösempää että muutan mieleni ja ostan sen itte xD

      Poista
    3. Haha, mulla on joissain asioissa vähän sama juttu. :D Mutta oon jotenkin niin rakastunut juuri tuohon malliin, että mun on pakko saada se! :) Mutta jospa säkin pian löytäisit sen oikean mallin, jonka haluat itsellesi kotiuttaa! :)

      Poista
  4. ei oo oikeestaa samoja toiveita mut raha ja lahjakortit kelpaa aina vaik johonki vaateliikkeisiin nii sit sais hankkii mitä ite haluis :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raha on ainakin ihan hyvä lahja, niin voi itse ostaa itselleen joululahjoja! Ja ompahan ainakin mieleisiä, kun on itse ostanut. :) Mä oon saanut monena jouluna lahjakortteja, mutta jostain syystä unohdan aina käyttää ne. :D

      Poista
  5. Aaaaw toi lompakko! Kävis kyl hyvin sulle! :) Hintavista toiveista mun listalta löytyy uusi objektiivi ja Michael Korsin punakultainen kello. Halvemmat toiveet on sitten villasukat, cd-levyt ja kirjat. Saa nähdä mitä se pukki tuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin se on hirmu söpö! :) Mäkin voisin haluta uuden objektiivin, mutta ensin haluan opetella käyttämään tuota kameraa ihan entiselläkin objektiivilla. Eilen yritin taas opetella sen käyttöä, tuloksetta. :D Mutta sullakin on kyllä kivat toiveet! :)

      Poista
  6. On 2 samaa toivetta, escadan hajuvesi ja suklaata! Mulla on vaan neljä toivetta, uusi tietokone koska nykyinen temppuilee ja on aika vanha jo. Uusi kamera ja escadan hajuvesi + suklaata, ei oo ainakaa muuta tullut mieleen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullakin on hyvät toiveet! :) Mun nykyinen tietokone on myös nykyään todella hidas ja jumittaa jopa postauksia tehdessä. Pitää katsella vielä ennen joulua mahdollisia tarjouksia, jos raaskisin vaikka ostaa uuden. :D Tuo Escadan hajuvesi on kyllä ihana, pakko saada se! :)

      Poista
  7. Ted Bakerin pussukka, MK:n laukku ja Uggit myös mun listalla ja vastaavassa postauksessa jonka tein vähän aikaa sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo MK:n laukut näyttävät olevan aika suosittuja tänä talvena, sillä todella monelta on löytynyt sellainen toivelistalta. :) Mutta on ne kyllä ihania! ♥

      Poista