sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ihana lauantai

Eilen me vietettiin Teemun kanssa taas jokaiselle viikonlopulle pakollista parisuhdepäivää nukkumalla aamulla oikein pitkään ja käymällä illalla vielä leffassa ja syömässä. Ensi viikonloppuna meille tuleekin jo huimat 4,5 vuotta seurustelua täyteen! Silloin me ollaankin lähdössä taas Kuopioon ostoksille ja etsimään samalla mulle valmistujaismekkoa. Haha, en yhtään ajoissa ole tämän asian kanssa. :D

Parin viikon päästä olisi myös vihdoin tiedossa se kauan odotettu Helsingin reissu. Ollaan menossa siis BMTH:n keikalle 8.12 sunnuntaina, mutta mennään Helsinkiin jo edellisenä päivänä tarkoituksena keretä myös shoppailla vähän. Pitäisi vaan saada varattua hotelli tässä lähipäivinä, muuten tulee jo vähän kiire!

IMG_8306 (800x533)

Univelkojen takia nukuttiin aamulla puoleen päivään saakka. Mikä olisikaan parempaa, kuin herätä vapaapäivänä ihan rauhassa ja tietäen, ettei ole sinä päivänä kiire yhtään mihinkään (...paitsi tietysti asukuvien ottoon)!

IMG_8280 (800x533) IMG_8292 (800x533)

Ketä muuta ärsyttää nämä synkät ja sateiset ilmat? Mä ainakin odottelen jo innolla lumen tuloa ja etenkin joulua! Tuolla ulkona on tällä hetkellä niin älyttömän synkkää, että tekisi mieli valita jokaisena aamuna mieluummin lämmin sänky kuin lähteä kävelemään kouluun tuonne kylmään ja sateiseen ilmaan.

PicMonkey Collageäöä (800x538)

Iltapäivällä suunnattiin vielä Kotipizzaan syömään ja illaksi leffaan katsomaan Escape Plan, enkä ole muuten pitkään aikaan käynyt katsomassa noin hyvää leffaa! Missään vaiheessa ei tullut katsottua kelloa eikä tunnetta, että kumpa tämä loppuisi jo. Mä en yleensä tykkää yhtään toiminta- tai jännitysleffoista, mutta tuossa oli sen verran mielenkiintoinen juoni, että pääsi kyllä ehdottomasti parhaiden leffojen listalle. Suosittelen katsomaan!

Mites teidän viikonloput meni?

16 kommenttia:

  1. Muakin ärsyttää synkät ja sateiset päivät, todella todella masentavaa. Mutta nyt on ihan kiva kun pidellyt muutaman päivän pientä pakkasta, oikein ihanaa tälläinen vaihtelua siihen vesisateeseen. Viikonloppu meni hyvin, kotosalla ja kavereita nähdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Täällä puolestaan on ollut jo pitkään nollan kelit ja vaikka lunta olisikin jonain iltana satanut, niin se on sulanut melkein heti pois noiden leutojen ilmojen takia. :( Ja mukava kuulla, että sun viikonloppu meni hyvin! :)

      Poista
  2. Mäkin haluaisin jo kunnolla lunta! Täällä päin muutama päivä sitten olikin, mutta nyt sitä ei juurikaan oo enää jäljellä :( Ja voi ei, oon aina rakastanu Kotipizzaa yli kaiken ja nyt oon ollu syömättä sitä viime helmikuusta lähtien. Apua noi kuvat vaan sai ihan mielettömän himon aikaseks ja nyt joudun taisteleen itteni kanssa etten lähde samantien lähimpään Kotipizzaan! :-D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täälläkin oli pari päivää sitten jonkin verran lunta, mutta seuraavana päivänä kaikki suli jo pois. :( Haha voi ei! Mulla on monesti sama juttu, kun nään ruokakuvia muiden blogeissa. :D Mekään ei oltu pitkiin aikoihin käyty Kotipizzassa, joten eilen ajateltiin käydä kerrankin jossain muualla kuin mäkkärissä. Oli kyllä yllättävän hyvää pitkän tauon jälkeen. :)

      Poista
  3. oho, noin kauan ootte jo seurustellu! :o ja ihana toi eka kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, aika on mennyt kyllä älyttömän nopeasti! Tuntuu että vastahan me ruvettiin seurustelemaan. :)

      Poista
  4. Eikä, mitkä söpöli-tossut sulla on tossa ekassa kuvassa? :O Tahtoo kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihanat. :) Sain ne viime jouluna lahjaksi ja niitä taitaa olla vieläkin myynnissä H&M:llä. :)

      Poista
  5. oieii ,kuinka sulosta 4,5 vuotta kohta ! :3 paljon onnea teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) ♥ Aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia! :D

      Poista
  6. Oh, oot todella kaunis! Checkaa blogini & liity lukijaksi, jos nappas :)

    http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Käyn tsekkaamassa sun blogin illemmalla vähän paremmalla ajalla. :)

      Poista
  7. Oikein mahtavat nimpparionnittelut hei kaimasein ! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sulle vähän myöhäiset onnittelut! ♥

      Poista
  8. onnitteluni ♥ :-3 ihanaa luettavaaa ja kuvan kaunis oot :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! :) ♥ Tuli ihan hymy huulille sun kommentista. :)

      Poista