maanantai 20. toukokuuta 2013

Ensimmäinen synttärilahja ja ostoksia



Moikka! Sain eilen jo ennakkoon yhden mun synttärilahjoista, nimittäin Teemulta risteilyn Tallinnaan! Ollaan suunniteltu tätä risteilyä jo talvesta asti mut nyt saatiin vasta varattua se. Lähetään siis viiden hengen porukalla viinanhakureissulle päiväristeilylle kesäkuun kahdeksas päivä. Ja kuten varmaan seuraavat sanat voikin jo arvata: en jaksais yhtään odottaa! :D

Oon viimeks ollu risteilyllä talvella 2011, että onhan tässä jo aikakin lähtee taas pitkästä aikaa. Suunnitteilla ois myös kesän lopulle vähän pidempi reissu Tallinnaan, kunhan saadaan kaikki kerättyä rahaa sinne. Mutta siitä enemmän sit jos ja kun aika koittaa!

Ja koska viimeisimmästä ostospostauksesta on kulunu peräti parisen viikkoo, ois nyt luvassa taas pientä ostosten esittelyä:


Ehkä maailman söpöimmät sydänkaulakoru ja traguskoru Savannilta.


Ja kielikoruun irtopalloja Crazy Factorylta. Mitä tykkäätte ostoksista?

18 kommenttia:

  1. Kiva asu sulla ja tosi kivan olonen tää blogi!:) Sulla on tosi kiva tyyli ja tykkään jotenki tosi paljon sun hiuksista(: Laadukkaita kuviakin ja en keksi oikeestaan mitään huonoo sanottavaa tästä sun blogistas. Jään seurailemaan:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Ja tervetuloa seurailemaan! :)

      Poista
  2. Hiukanko sulonen toi pinkkikaulakoru. Hei sattusko traguksen otto ? en oo vieläkään uskaltanut ja oon jo varmaan pari vuotta miettiny ottavani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaki toi on supersöpö! :) Ja en oo vielä ottanu tragusta, tilasin ton korun ennakkoon ku ois tarkotus mennä torstaina varaamaan aika lävistäjälle.. Jännittää! :D

      Poista
    2. ei traguksen otto tunnu missään ;D

      Poista
    3. Toivottavasti mullakaan ei tunnu! :D

      Poista
    4. Itse se lävistäminen ei satu niinkään, musta se pihtien laitto oli tuskaisinta. Ja pahin asia oli se kun kuulee sen ruston rutinan sitä lävistystä tehdessä. Sen ottamisen jälkeinen aika se sitten vasta onkin aika herkkua. Itellä meni se reilu 5kk siihen paranemiseen ja että pystyin alkaa nukkua tolla kyljellä jossa toi mun tragus on :) silti kannatan sen ottamista kaikesta "tuskasta" huolimatta :) Ihan mun ehdoton lemppari parantumisen jälkeen !

      Poista
    5. Ääää mä oon jahkaillu tän traguksen kanssa jo varmaan vuoden, mut huomenna on kyllä pakko saada vihdoin aikasiks mennä varaamaan se aika :D Oon myös lukenu netistä et joillain tragus ei oo yhtään kipee lävistämisen jälkeenkään, kun taas joillain se on pitkään kipee :/ Mut kyllä mä sen vielä otan, sattu tai ei! :)

      Poista
  3. ääh, oon huomannu että ainakun suunnittelen meneväni matkukseen, mutta en menekkään niin sillo oot siellä ! :(( sut ois nii kiva nähä ! oot tosi kaunis ja vaikutat tosi mukavalle !

    -Tyttö Kuopiosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei miten ihana kommentti, sait mut piristymään! :) Pitää ens kerralla sit aikasemmin täällä ilmotella ku ollaan menossa! Mut luultavasti nyt ens viikonloppuna mennään ku pitää käydä viemässä Teemun kännykkä huoltoon. Et jos joskus mua siellä näkyy nii saa tulla moikkaamaan! :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ite tykkään etenki noista Savannin ostoksista. :)

      Poista
  5. oot tosi kaunis :)! ja ihana toi sydän kaulakoru!:o

    VastaaPoista
  6. ooi ihana tuo kaulakoru ja traguskoruki! vitsit mieki haluisin kovasti risteilylle ja muutenki tallinnaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaki noi on ihania! :) Ja niinpä, en malttais yhtään oottaa kesäkuuta. :D

      Poista
  7. Blogissani on sinulle haaste :

    http://dayswithmebykristiinas.blogspot.fi/2013/05/en-ole-koskaan.html :)

    VastaaPoista