tiistai 7. toukokuuta 2013

Kuulumisia



Pitkästä aikaa ulkona otettuja asukuvia, vaikka kyseessä onki ihan perustylsä asu ku en jaksa ikinä aamulla miettiä mitä laitan päälle. Eilen oli ihan uskomattoman ihana sää, aurinko paisto pilvettömältä taivaalta ja lämmintä oli enimmillään jopa +18 astetta! Ei tommosilla ilmoilla raaski nukkua ees päikkäreitä, siks oonki nyt ihan yliväsyny.

Viikon päästä mun monen kuukauden odotus vihdoin palkitaan, nimittäin BMTH:n keikka Helsingissä! Nyt ois kaikki jo hotellia myöten valmiina, enää odotellaan vaan lähtöpäivää! Laitoin myös eilen valotikkuja tilaukseen joten mut varmaan erottaa aika helposti siellä. Oon ehkä vähän liian innoissani jostain keikasta? :D


Herkuteltiin myös pitkästä aikaa ostamalla jäätelöt. En kyllä tiiä mitään parempaa jäätelöö ku ben&jerrysit, varsinkin toi cookie dough! Mikä on teidän lempparimaku?

Nyt mä voisin mennä päikkäreille ku eilen ne tosiaan jäi välistä sen hyvän ilman takia, palaillaan! :)

14 kommenttia:

  1. mistä oot hankkinu ton hupparin? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi taitaa oikeesti olla Teemun siskon huppari joka on jotain ihmeellistä kautta kantautunu tänne meille asti. :D Mut tollasia tais ainaki joskus olla H&M:llä miesten puolella. :)

      Poista
  2. Cookie dough on parasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! ♥ Vaikka mun on kyllä paha mennä sanomaan ku oon maistanu vaan kahta eri makua. :D

      Poista
  3. hui ku näytät joka postauksessa aina vaa laihemmalta ;o ben&jerry's <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuvakulma varmaan tekee sen ku nää on ylhäältäpäin kuvattu. :D Niinpä, harmi vaan et noi on niin kalliita ettei oo varaa kovin usein ostaa. :(

      Poista
  4. vieläkö sulla on ne flip in pidennykset? :) Onko hyvät, oon miettiny et vois hommaa sellaset niin ei rasittuis hiukset hirveemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noissaki kuvissa näkyy ne. :) Ja suosittelen näitä kyllä kaikille jotka haluaa pidennystä ja tuuheutta hiuksiinsa! Nää on mukavat päässä eikä rasita omaa hiusta. :)

      Poista
  5. hui ku oot pienentyny o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vaan näytän näissä pienemmälle ku nää on otettu ylhäältä. :D Mut toisaalta kyllä tän painonpudotuksen pitäiskin jo pikkuhiljaa alkaa näkyä. :)

      Poista
  6. ben&jerry aaah naminami;3 oot hirmusen nätti ja upeet noi sun hiukset!<3 tykkään blogistas paljon ja nää päivänasukuvat on plussaa aina!:)

    http://www.live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ooi oot nätti! :3 katsoin ensin että mikä sun hiuksissa on hassusti mutta pidennyksethän ne siellä :D Mut hei, ihana blogi!

    http://www.notesfromthatbluebook.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo noi mun omat hiukset meinaa aina välillä kihartua tosta edestä ja sillon noi pidennykset huomaa helpommin. :D

      Poista