tiistai 11. syyskuuta 2012

IKEA

Oli muuten hyviä nuo lihapullat! Oon kuullu niin paljon kehuja ikean lihapullista että oli pakko maistaa itsekin.

Tänään päädyttiin samaan paikkaan syömään tommoset mansikkatortut. Oli hyviä!Ei oo varmaan vaikeeta arvata mitä ollaan tehty nyt parina päivänä.. On nimittäin menny nyt Varkauden ja Kuopion väliä ajaessa nämä pari päivää, joten tekee ihan hyvää levähtää nyt hetki.

Eilinen päivä meni melkeinpä kokonaan IKEAssa ja saatiin ostettua jopa 125 euron edestä tavaraa. Mua varoteltiinkin jo ennakkoon ettei sieltä selviä ilman minkäänlaisia ostoksia ulos ja nyt on sekin sitten todistettu. :D


Tänään Teemu osti meille uuden sängyn jota voisin kuvailla sanalla täydellinen! Ollaan harkittu uutta sänkyä viimeiset puoltoista vuotta ja nyt se sitten tuli vihdoin ostettua. Toivottavasti loppuu uuden sängyn ja uusien patjojen avulla ainaiset selkä- ja hartiakivut. Kuvia laitan seuraavaan postaukseen koko makuuhuoneesta kun sinne tulee nyt uus sänky, taulu ja verhot.


Ainiin ja tällä viikolla pitäis tulla paketteja Crazy Factorylta, Jeansilta ja H&M:ltä. Niistä sitten lisää kunhan saapuuvat!

Tässä vielä kuvia eilisistä ostoksista:
Vessaan löydettiin vihdoin turkoosi matto kun kerätään nyt sinne vaan pinkkiä ja turkoosia.Eilisen päivän saldo! En valitettavasti saanu kaikista ostoksista onnistuneita kuvia...


2 kommenttia:

  1. Oot kaunis! Toi sun takki on ihana :) Munki kaverit kehuu aina noit ikean lihapullia, ite en oo viel maistanu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Kannattaa tosiaan maistaa, ite ainakin tykkäsin!

    VastaaPoista