maanantai 24. syyskuuta 2012

Good day !

Viikonloppu vierähti ihan mukavasti ja nyt ois taas jaksettava palata kouluun.. Onneks meillä on torstaina ja perjantaina vapaata joten luvassa on melko lyhyt kouluviikko. Kelpaa! :)

Ens viikonloppuna lähdetään taas käymään ikeassa. Suunnitelmissa tällä kertaa ois ostaa se kulmasohva johon viimeks rakastuin! Saadaan onneks myytyä nää entiset sohvat Jonnalle ettei ne jää tänne kämppään pyörimään. Vielä pitäis löytää ostaja entiselle sängylle..
Tää leffa vuokrattiin perjantaina ja päädyttiin tietysti ostamaan kilon pussi karkkia.. Oli ihan katottava leffa vaikka välillä meinasinkin nukahtaa.
Oon muuten huomannu et nykyään tulee vuokrattua joka viikonloppu leffoja, paljonkohan meillä on menny vuodessa rahaa näihin? :D
Sitten päivän kohokohtaan!
Löysin tänään mun kauan kadoksissa olleen vanhan harrastukseni, nimittäin neulomisen!
Ostin siis paksua mustaa villalankaa ja puikot. Tarkotuksena ois tehdä jouluun mennessä Teemulle tuubihuivi noilla, mut veikkaan vähän et se on valmis jo ens viikolla tätä vauhtia.. Oon nimittäin neulonu tänään jo semmoset 30cm. :D

Samalla ostin hiusvärin tulevaa värjäysoperaatiota ajatellen, tarkotuksena siis värjätä juurikasvu ja pidennykset kokonaan.

Nyt jatkamaan neulomista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti