keskiviikko 29. elokuuta 2012

Bulgaria

Nyt ollaan palattu Varkauteen ja takana on aivan mahtava reissu! Tuli valvottua koko viime yö koska kone laskeutu vasta kahden maissa Helsinkiin ja siitä jatkettiin autolla Varkauteen. Kotona oltiin aamulla kahdeksan maissa joten tää päivä on menny lähinnä levätessä.

Oltiin siis viikko Bulgariassa, tarkemmin sanottuna uudessa Nessebarissa. Suurin osa ajasta vietettiin kuitenkin Sunny Beachin puolella, se kun on vaan kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Päivät meni rannalla makoillessa ja illat vietettiin Sunny Beachin yöelämässä. Parina iltana käytiin myös vanhassa Nessebarissa joka on myös ihan lähellä meidän kämppää.

Lämpötila Bulgariassa oli 31-35 astetta joka päivä. Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta ja rusketustakin saatiin pintaan.
Ruoat ja juomat oli naurettavan halpoja, varmaan siitäkin johtu meidän alkoholipainotteinen loma. Käytiin pari kertaa päivässä ulkona syömässä eikä rahaa menny kun reilu satanen koko reissun aikana.

Koko reissu oli kaikin puolin mahtava ja täytyy kyllä myöntää että semmonen lievä masennus iski tänne Varkauteen saavuttua. Voisin ihan mielelläni lähtee takasin vaikka useemmakskin viikoks.

Ajattelin tehdä pari postausta tästä reissusta koska kuvia tuli otettua todella paljon joten jaan ne kahteen postaukseen. Nyt kuvat saa puhua puolestaan!


Lentokentällä erittäin huikeissa matkatunnelmissa!

Tältä ranta näytti joka päivä. Oli vähän vaikeuksia löytää paikka tuolta!Tässä yökerhossa käytiin pariinkin otteeseen.Ilmeistä päätellen tais poikia kyllästyttää mun loputon kuvien räpsiminen.Tää oli meidän vakioruoka kun käytiin rannalla syömässä. Kaljaa ja pikkukaloja, nam!Eka päivä rannalla takana, oltiin aika valkeita vielä.

Katse kaukaisuuteen.

2 kommenttia:

  1. Tuo paikka näyttää ihanalle! Olisin niin halunnu olla teidän mukana.. No mut ens kesänä sitte. ;)

    VastaaPoista
  2. Se on aina kerta toisensa jälkeen kivempi paikka! Ens kesänä sun on pakko olla messissä! :)

    VastaaPoista