perjantai 17. elokuuta 2012

Matkaan valmistautuminen + ostoksia


Janette teki meille söpöjä mokkapaloja!Tää päivä on ollu yhtä hulinaa, kerkesin vasta nyt koneelle ekaa kertaa tänään. Ollaan pakattu, käyty vaihtamassa rahaa, ostettu junaliput huomiselle, käyty kelalla pariin otteeseen ja ostettu viimeiset ostokset matkaa varten.
Enkä voi melkein edes uskoo että mä leikkasin Teemun hiukset oikeeastaan kokonaan uuteen malliin! Ja lopputulos on vieläpä erittäin hyvä! En oo koskaan leikannu kenenkään muun kuin itteni hiuksia, joten yllätyin kyllä positiivisesti.

Huomenna ollaan siis lähdössä kohti Helsinkiä ja ollaan siellä muutama päivä. Käydään varmaan lintsillä ja shoppaillaan vähän. Lisäks tulee varmaan oltua jonkun verran äidin ja mummon kanssa kun nähdään pitkästä aikaa. Tuntuu taas ihan oudolta nähdä niitä kun edellisestä kerrasta on vierähtäny jo vuosi. Mutta sen oon huomannu että oon oppinu arvostamaan niitä vähäisiä tapaamisia paljon enemmän! :)

Tässä vielä mun parin päivän ostokset:

2 kommenttia:

 1. Heippa, sait minusta uuden lukijan blogilles! :) selailin vähän näitä kirjotuksia ja tykästyin kuviin ja sun kirjotustyyliin. :)

  Hensqq
  http://hensqqlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että tykkäsit! :)
  Käyn tsekkaa sunkin blogin!

  VastaaPoista