torstai 28. heinäkuuta 2016

Ihana perjantai

Mun päivät on koostuneet jo pitkään pelkästä työnteosta, mutta nyt heinäkuussa sen pitkän saikun jälkeen oon halunnut nauttia enemmän pienistä asioista ja yrittää olla onnellinen. Koko kevään tein ihan hirveät määrät töitä enkä kerennyt tai jaksanut edes miettiä vapaa-aikaani pahemmin. Kaikki vapaa-aika meni oikeastaan levätessä. Nyt heinäkuussa oon kuitenkin sallinut itselleni enemmän vapaapäiviä enkä oo ollut enää niin pihi kuin aiemmin. Säästin jokaisesta kevään palkasta monta sataa säästöön ja nyt kun matkakassa vihdoin näyttää hyvältä, niin oon raaskinut vähän tuhlaillakin. Tässä kuussa päätin, etten laita mitään säästöön vaan käytän ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen rahat ainoastaan itseeni. Shoppailen, käyn ulkona syömässä, nautin elämästä.

Mun viime kesä meni ihmissuhdesotkujen vuoksi vähän huonommin, niin nyt mulla on aika vahva tunne siitä, että tästä kesästä tulee paljon parempi. Mulla on nyt pari hyvää ystävää, uusi poikaystävä ja tietenkin teemu elämässäni, joiden kanssa voin viettää tätä ihanaa kesää. Vaikken olekaan (kuten mun pukeutumisestakin jo huomaa :D) mikään älytön kesäihminen, niin kyllä kesässä on silti sitä jotain. Talvella voi sitten kylminä iltoina muistella lämmintä ja ikimuistoista kesää!

1-IMG_2179 1-IMG_2196 1-IMG_2187 1-PicMonkey Collage 1-IMG_2193

Oon tehnyt muutamia uusia ostoksia tänä kesänä ja niistä suurin osa on näissä kuvissa mun päällä. Takin ja huivin ostin viime viikolla Stockan outletista, jotka oli molemmat 60% alennuksessa. Takille jäi hintaa alennuksen jälkeen 23 euroa ja huiville 5 euroa. Saappaat ostin Madeiralta 15 eurolla. Pieni vinkki tähän väliin; Madeiralla kannattaa ehdottomasti koluta kaikki vanhankaupungin pienet kenkäputiikit läpi. Kauniita kenkiä todella edulliseen hintaan! Harmittaa jälkeenpäin, kun ostin sieltä vain kahdet kengät. Pitää sitten Jenkeissä käydä outletissa edullisilla kenkäostoksilla senkin edestä! Laukusta mainitsinkin jo viime postauksessa, mutta uusi hankinta sekin siis.

1-IMG_2205 1-IMG_2209 1-PicMonkey Collage2 1-IMG_2217 1-IMG_2230 1-IMG_2240

Tuomiokirkon portailla istuskellessa saatiin extemporeidea lähteä Finnair Skywheel -maailmanpyörään, kun kumpikaan ei ollut vielä koskaan siinä käynyt. Ensimmäinen kierros meni pienestä korkeanpaikankammosta kärsiessä, mutta onneksi loppua kohden helpotti. Tuossa maailmanpyörän edessä on muuten tosi kiva kattoterassi aurinko- ja säkkituoleineen. Kaveri vinkkasi mulle siitä ja olihan se tietenkin käytävä katsastamassa. Jos ei jaksa Löylyn hirveää ryysistä, niin tuo kattoterassi on myös tosi kiva vaihtoehto istuskella iltaa kylmän huurteisen ääressä!

Tuohon viereen ollaan tällä hetkellä rakentamassa jonkinlaista meriuimalaa, jonka pitäisi olla ensi toukokuussa kokonaan valmis. Kolme uima-allasta, jonkinlaiset saunatilat ja terassiravintola. Musta on ihanaa, kun Helsinkiin on vihdoin alettu rakentaa tällaisia kivoja ajanviettopaikkoja! Kohta ei tarvitse enää lähteä ulkomaille, kun täälläkin on tekemistä! :D Nyt mä lähden yrittämään tästä ylivirkeydestä huolimatta nukkumista, kun aamulla on jo viideltä herätys töihin!

Mitä pidätte asusta?

8 kommenttia:

  1. Vau mitkä kuvat susta tässä postauksessa! :) Todella ihana ja upea asukokonaisuus<3

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana asu ja muutenki oot kyllä todella kaunis! 8)
    http://jasmin-k.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hei ihanaa kun sulta tuli jo näinkin pian uus postaus! Kiitos :) :) Toivottavasti postaustahti pysyis jatkossakin samanlaisena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, että joku odottelee näitä mun turhia höpötyksiä! :) Yritän jatkossakin saada postailtua useammin! Kameran akku on jo ladattu täyteen huomisia Meripäiviä varten, joten sieltä ainakin on tulossa postausta pian! :)

      Poista
  4. Pukeutumistyylisi on ihanan klassinen ja siisti. Itse haluan pukeutua arkena myös kauniisti, mutta välillä kun etsii jotain oikein hutsahtavaa biletoppia kaupasta niin niitä ei kyllä enää tunnu mistään löytävän. arg.

    http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Mä nimittäin tavoittelenkin sellaista klassista siistiä tyyliä, joten taidan olla pikkuhiljaa onnistumassa siinä. :) Oon myös huomannut, että nykyään kaikissa kaupoissa on samat tuotteet myytävänä. Jos joku tietty juttu on muodissa, niin joka kaupassa on ne samat muodissa olevat tuotteet. Ihan ärsyttää, kun en lämpene yhtään esim. tän kesän muodille, niin täytyy kulkea koko kesä takki päällä! :D

      Poista