lauantai 31. lokakuuta 2015

Kynsijuttuja

Muistan, kun olin vielä pari vuotta sitten rakennekynsiä vastaan ja naureskelin ihmisille, jotka tuhlasivat rahojaan moisiin. Olihan ne mun mielestä kauniita, mutten olisi ikimaailmassa työntänyt vähiä rahojani kynsiin, kun kaupasta sai kuitenkin eurolla kimalteisia kynsilakkoja. Viime kesänä jopa minä, rakennekynsiä vastaan ollut, hurahdin niihin. Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan. Mun kaveri suostutteli mut sen harjoituskynsien uhriksi  edulliseen hintaan ja siitä se sitten lähtikin. Olin kolmen viikon välein kynsihuolloissa ja kokeiltiin aina jotain uutta. Se oli samalla ihan hauskaakin, kun juteltiin niitä näitä, syötiin välissä ja jatkettiin taas kynsien tekoa. 

Nykyään käyn ihan liikkeessä ottamassa kynteni, sillä mun kaveri perusti oman liikkeen eikä sillä ole enää aikaa tehdä kynsiä kotona. Bongasin vähän aikaa sitten FB-kirpparilta ilmoituksen, jossa tarvittiin harjoituskynsiä edulliseen 35 euron hintaan. Käyn siis Puotilassa Puotilan Studiossa kynsihuolloissa ja huollot maksavat siellä vain tuon 35 euroa. Oon ollut jokaisella kerralla todella tyytyväinen kynsien lopputulokseen. Suosittelen siis edullista kynsihuoltoa haluaville varaamaan tuolta ajan. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä!

1-IMG_0230

Kyseessä ei ole minkäänlainen yhteistyöpostaus, vaan halusin jakaa kaikille muille rakennekynsistä innostuneille vinkin hyvästä paikasta. Itse meinasin turhautua yhdessä vaiheessa, kun yritin löytää Helsingistä hyvää ja suht edullista kauneushoitolaa, jossa tehtäisiin myös kynsiä. Edullisista paikoista kuitenkin kirjoitettiin netissä paljon huonoa palautetta, ja monet paikat taas olivat todella hintavia. Onneksi satuin vahingossa törmäämään Puotilan Studion kynsi-ilmoitukseen!

1-IMG_0236 1-IMG_0238

Sitten vähän muihin kuin kynsijuttuihin. Tänään on taas se aika vuodesta, kun suurin osa varsinkin nuorista lähtee juhlimaan ja kaupunki täyttyy toinen toistaan pelottavammista asuista. Mä en valitettavasti pääse tänä vuonna osallistumaan yhtiinkään halloween-bileisiin, kun joudun huomenna menemään jo kymmeneksi virkeänä töihin. Vaikka vähän harmittaakin, niin täytyy yrittää ajatella sitä huomista tuplapalkkaa! Millaisia suunnitelmia teillä on tälle illalle? Vietättekö rauhallista koti-iltaa kuten mä, vai lähdettekö jonnekin juhlimaan? Joka tapauksessa oikein mukavaa iltaa kaikille tasapuolisesti!

Mitä pidätte kynsistä? Onko joku muukin hurahtanut rakennekynsiin?

8 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet on! Yksinkertaiset mutta siistin värisetkin <3 Mullahan oli kesän rakennekynnet... Vois ottaa joskus uusiksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä aivan ihanat! ♥ Oon aina ollut tyytyväinen Puotilan Studion tekemiin kynsiin. :) Suosittelen ottamaan jos vaan tykkää! Mä en enää edes osaisi olla ilman näitä, haha. :D

   Poista
 2. Mihin postaaminen jäi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiireiden takia jouduin jättämään postailun hetkeksi. Oli oikeudenkäynti Saksassa, Dubain matka ja liikaa töitä. Nyt on taas aikaa palata! :)

   Poista
 3. Milloin kirjoitat taas uuden postauksen? :) täällä innokas lukija odottelee postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelin tänään Dubain matkasta ja lisää on tulossa ihan lähipäivinä. :) Ihanaa, kun joku kaipailee uusia postauksia! ♥

   Poista
 4. Näyttää tulevan yhtä pitkä postaus tauko kun viimeks, lopeta jos susta ei oo tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt ihan! Puolitoista kuukautta jouduin pitämään taukoa. Selitinkin tuolla aiemman anonyymin kommenttiin vastaten syyn. :)

   Poista