torstai 16. huhtikuuta 2015

I miss Munich

Viime viikkoa pääsin viettämään taas pitkästä aikaa Münchenissä äidin luona, kun lähdettiin Hennan kanssa käymään siellä. Mulla oli töistä viikon loma, joten pitihän se tietenkin käyttää hyväksi varaamalla pieni kaupunkiloma. Varattiin lennot vain viikkoa ennen lähtöä, joten matkaa ei tarvinnut kauaa onneksi odotella. Tuollaiset "äkkilähdöt" on tällaiselle malttamattomalle ihmiselle ehdottomasti se paras vaihtoehto, kun koskaan ei jaksaisi odottaa tulevia matkoja. Reissut menee vaan aina ihan liian nopeasti. Viisi päivää hujahti todella nopeasti ja pian huomattiinkin olevamme jo takaisin sateisessa Suomessa. Mutta on kotiin silti ihan mukava palata useamman päivän matkan jälkeen.

Oltiin Münchenissä yhteensä viisi päivää ja yksi päivä vietettiin Itävallassa Salzburgissa, jonne lähdettiin junalla Münchenistä. Siitä kuitenkin lisää sitten erillisessä postauksessa. Ensimmäisenä päivänä Münchenissä oli aika viileä sää ja siellä satoi jopa lunta. Onneksi meidän matkan muina päivinä oli aurinkoista ja viimeisenä päivänä päästiin nauttimaan jopa 30 asteen lämmöstä! Vaikka kaikki rahatkin tuli tuhlattua, niin silti meillä on nyt takana yksi parhaista reissuista. Innostuin shoppailemaan niin paljon, että jouduin elämään 3 päivää ennen palkkapäivää kahdella eurolla. Matkailu on kuitenkin ainakin mun mielestä jopa sen arvoista! 

1-IMG_9305 1-IMG_9304 1-IMG_9052 1-IMG_9006 1-1-IMG_7491 1-IMG_9003 1-IMG_9038 1-IMG_9033

Reissun aikana shoppailtiin tilimme tyhjiksi, hengailtiin auringonpaisteessa puistoissa, käytiin outlet-kylässä shoppailemassa, vietettiin yksi päivä Salzburgissa, istuskeltiin terasseilla, syötiin hyvää ruokaa, tutustuttiin saksalaisiin nuoriin ja vietettiin yhteistä aikaa. Münchenissä oli jo ihan kevät, niin oli ihana päästä edes viideksi päiväksi pois täältä synkästä Suomesta. Viimeisenä päivänä jouduttiin jättämään takit suosiolla kotiin ja jopa jakussa tuli kuuma kaupungilla kävellessä. Nyt mä vasta odotankin innolla kesää myös tänne Suomeen. En malta odottaa mun ensimmäistä kesää Helsingissä!

1-IMG_9027 1-IMG_9020 1-IMG_9002 1-IMG_9318 1-IMG_9152 1-IMG_9043 1-IMG_9131 1-IMG_9312

Nyt oon palannut arkeen ihan kunnolla, sillä oon tehnyt muutaman ylimääräisenkin työpäivän tällä viikolla. Tänään mulla on onneksi vapaapäivä ja sitä aion viettää ihan vaan yksikseni kotona. Voisin tehdä jo ennakkoon pari postausta meidän reissusta ja kuvata jopa ostoksetkin valmiiksi. Tavallisia arkisia juttuja en oo ehtinyt kuvailemaan, mutta näitä matkapostauksia on onneksi tulossa vielä muutama lisää. Näiden tekemisestä mä niin tykkään!

Vaikka tästä matkasta ei oo vielä edes viikkoa, niin mulla on taas ihan hirveä hinku ulkomaille. Oon miettinyt toukokuulle Pietarin risteilyä, sillä siellä en oo vielä kertaakaan käynyt. Toinen hyvä vaihtoehto olisi kaupunkiloma Osloon, sillä sinne saa lentoja niin edullisesti enkä oo koskaan käynyt vielä Norjassa. No, sen näkee sitten lähempänä kunhan saan hankittua itselleni matkaseuraa!

Mukavaa torstaipäivän jatkoa kaikille!

13 kommenttia:

  1. ootteko te eronnu teemun kanssa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -.-' antakaa nyt jo olla...

      Poista
    2. Kerron näistä asioista heti sopivan hetken tultua! :D

      Poista
  2. Tulin kurkkaan mutä oit saanut tänne aikaseks ja taas kerran on kyllä tosi kiva matkapostaus ihanilla kuvia eikä jää yhtään epäselväks, että teidän reissu oli onnistunu! Rakastan näitä matkapostauksia :) Ja oi, Oslo kuulostaa ihanalta! Norja kun on ylipäätään niin kaunis ja kiva ja tasokas paikka :) Tosin kalliskin kyllä...

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla ja kiitos taas piristävästä kommentista! :) Mäkin oon kuullut, että Norja on tosi kallis maa... Mutta eihän sinne muuta lähtiskään kuin kuertämään Oslon nähtävyydet ja katsomaan millainen maa on kyseessä! :) Shoppailut hoidan yleensä ihan vaan Suomesta tai sitten Saksasta. :)

      Poista
    2. Niin varmaan kannattaakin! Nimittäin en oo käyny Oslossa, mutta kerran muualla Norjassa ja siellä söin sitten ekana iltana pizzan mikä makso yli kakskymppiä euroissa :'D Järkytyin siitä ja sen jälkeen en ostanut siellä mitään mitä ei ollu ihan pakko haha!

      Erika

      Poista
    3. Mitä ihmettä! Ihan sairaan kallista... :D Mä kun luulin, että Suomi on kallis maa. Mutta taitaa jäädä kuitenkin kakkoseks Norjalle, haha! :D Jos siis päädyn Osloon lähtemään, niin taidan ottaa ruisleivät Suomesta mukaan. :DD

      Poista
  3. Voitko kertoa työstäsi kommentissa tai ihan postatuksena, jos siihen riittää juttua. :) Esim. työajoista, työtehtävistä, työn hyvistä ja huonoista puolista. Sitten miten lidl ja entiset työpaikkasi eroaa toisistaan? Millainen ihminen mielestäsi sopii kaupan alalle? Vinkkejä miten kauppaan pääsee töihin ym. mitä vaan mieleen tulee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toihan on tosi hyvä postausidea! :) Voin toteuttaa sen heti näiden matkapostausten jälkeen. :) Juttua tosiaan luulis riittävän ihan kokonaiseen postaukseen. :)

      Poista
  4. Oi että, siellä on ollut kunnolla lämpöä! Kelpais tännekin :)
    Sulla on kyllä kunnon matkailublogi nykyään! Näitä reissujuttuja kyllä lueskelee mielellään!
    Ja tiedän tunteen, kun ennen palkkapäivää innostuu vähän shoppailemaan :D "no onneksi kohta on palkkapäivä". Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan mielettömän lämmin se vika päivä! Kelpas lähteä puistoon istuskelemaan. :) Mut onneks täälläkin on ollu nyt lämpimät ja aurinkoiset kelit. Sais nyt vaan jatkuakin! :)

      Haha, mäkin tässä yks päivä naureskelin, kun postailen nykyään pelkistä matkailujutuista! Välissä muutama video ja sit taas matkapostauksia. :D Nyt vois kyllä vähäks aikaa yrittää rauhottua tän matkailun suhteen. Mut minkäs teet kun jatkuvasti tekis mieli olla menossa. :D

      Haha, mulle käy aina just noin ja sit joutuukin elelemään muutaman päivän jollain parilla eurolla. Paha tapa. :D

      Poista
  5. Wou mikä reissu hei! Kuvistakin välittyy niin kesäinen fiilis että..:-) Kyllä se vaan niin on että matkustelu on elämää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana reissu! Tämmösiä sais olla useemminkin! :) Ja niinpä, oon ihan samaa mieltä! Matkailu on parasta. <3

      Poista