torstai 12. maaliskuuta 2015

Tytöt Tukholmassa

Nyt mun kiireet alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja pääsen palailemaan paremmin tänne blogin puolelle. Mun elämässä on tapahtunut hirveästi asioita, mutta niistä kuulette sitten myöhemmin lisää. Nyt haluan kuitenkin aloittaa paluuni bloggaamisen pariin mun ja Hennan Tukholman reissusta postailemalla. Lähdettiin viime sunnuntaina laivalla kohti Tukholmaa ja vietettiin koko maanantai paikanpäällä shoppaillen ja kaupunkia kierrellen. Kahdeksassa tunnissa ei valitettavasti kovin paljoa ehtinyt kierrellä, mutta löydettiin kuitenkin se tärkein eli Victoria's Secretin myymälä. Pelkästään siellä meillä vierähtikin reilu tunti, kun ihasteltiin söpöjä tuotteita ja mietittiin mitä raaskittaisiin ostaa viimeisillä rahoillamme.
 
Tukholmassa oli maanantaina täydellinen sää - aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja ilmakin oli todella lämmin. Mulla oli koko päivän tuosta säästä johtuen ihan mielettömän hyvä fiilis. Sieltä se kevät pikkuhiljaa tulee! Kevään tulon huomasi myös ihmismäärästä kaupungilla ja siitä, kun kaikki kävelivät hymyillen aurinkolasit päässä. Onneksi täällä Helsingissäkin on jo todella keväistä, kun lunta ei näy enää missään ja aurinko paistaa! 

1-IMG_8780 1-IMG_8784 1-IMG_8815 1-IMG_8814 1-IMG_8803 1-IMG_8806 1-IMG_8823 1-IMG_8781 1-IMG_8775 – kopio 1-IMG_8791 1-IMG_8799 – kopio 1-IMG_8808 1-IMG_8797 – kopio 1-IMG_8818 1-IMG_8829 1-IMG_8851 1-IMG_8837

Oltiin molemmat varauduttu reissuun aivan liian pienellä rahabudjetilla, sillä poistullessa huomattiin olevamme melkein rahattomia. Käytiin laivan taxfreestä kaikista halvinta viiniä ja juotiin sitä sivistyneesti hammasmukeista laivan ylimmän kerroksen lattialla korttia pelaten. Ei aina tarvitse mitään ylellisyyksiä, jotta voisi olla hauskaa. Ainakin mulla oli hauskin ilta pitkään aikaan. Oli niin rentoa juoda viiniä, pelata korttia ja kuunnella samalla musiikkia hyvässä seurassa. Tuollaisia päiviä pitäisi olla ehdottomasti paljon useammin!
 
Oon kerran aiemmin käynyt Tukholmassa, mutta silloin en ehtinyt käymään kaupungilla ollenkaan, joten tää reissu oli mulle ihan uusi juttu. Tallinnan risteilyt on jo nähty, niin oli mukava päästä kerrankin uuteen paikkaan. Tykkäsin muutenkin Tukholmasta ihan hirveästi. Hyvät shoppailumahdollisuudet ja kaunis kaupunki. Seuraavaa reissua ollaankin Hennan kanssa mietitty Pietariin ja sen ajankohta voisi olla toukokuu, niin molemmat ehtii säästää siihen rahaa ja päästään näkemään kesäinen Pietari. Jos joku on muuten ollut Pietarin risteilyllä, niin kertokaa ihmeessä kokemuksianne! Oon lukenut netistä lähinnä kauhutarinoita, mutta on sieltä seasta löytynyt hyvääkin palautetta. Kai sen näkee sitten itse, kun lähtee rohkeasti kokeilemaan onneaan! :D

21 kommenttia:

  1. Oijoijoi tuonne pitää päästä! Oon niin pitkään halunnut lähteä käymään Tukholmassa kun viimeksi siellä on tullut käytyä niin pitkän aikaa sitten :D ja nää sun kuvat ei todellakaan helpota sitä halua♥ oot kyllä kauniina noissa kuvissa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on kyllä niin ihana kaupunki! Suosittelen käymään. ♥ Ja voi kiitos ihana! ♥

      Poista
  2. Teidän reissu kuulosti hyvältä ja näköjään sääkin salli !:)

    VastaaPoista
  3. Oiettä! Kyllä oli mukava lukea tätä postausta ja Tukholman risteily on ollut itselläni mielessä tässä toteuttaa :) Ihania kuvia ja ihana reissu! Tulehan joskus käymään täällä Varkaudessa ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, nyt säkin sit Tukholman risteilyä varailemaan! :) Niitä kun saa niin edullisestikin. Tuo meidän risteily maksoi vaan 30 euroa henkilöltä. :) Vastailen vähän myöhässä näihin kommentteihin, mutta siis oli ihana nähdä viime viikolla kun olin Varkaudessa käymässä! :) ♥

      Poista
  4. Puhuit videolla tupareista, oliko mukavaa? :) Tuleeko niistä postausta? Odotan innolla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan mukavat tuparit, vaikka tulikin pari muuttujaa matkaan! :D En varmaan kehtaa enää kuukautta myöhässä postailla niistä, vaikka kuvia tulikin otettua. :( Mutta tässä kevään aikana on tulossa vaikka mitä muita kivoja postauksia! :)

      Poista
  5. Wäää, minäkin haluan Tukholmaan! Oon ollut sielä viimeksi lukio-aikoina. Se on kyllä kaunis kaupunki, kuten sanoit! :)
    Laivalla on aina niin rentoo, voi ihan huoletta just juoda sielä hyttikäytävällä ja pelata vaikka korttia! Viimeksi kun oltiin miehen kanssa Tallinnan risteilyllä, niin leikittiin ninjoja sielä ja ihana kun vastaantulijat käytävillä lähti leikkiin mukaan :'D oijoi!
    Ja hei, mä haluan nähdä mitä oot ostellut reissusta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hops, sait multa nyt myös haasteen !! :)
      http://love-ornothing.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

      Poista
    2. Mäkin tykkään Tukholmasta kaupunkina hirveästi! Kaunis kaupunki ja hyvät shoppailumahdollisuudet. :) Nuo Tukholman risteilythän ei oo ees kovin kalliita, niin eikun risteilyä varailemaan vaan! :)

      Niinpä, laivalla on oikeesti niin rentoo! Haha eikä, kuulostaa hauskalta tuo teidän Tallinnan risteily! :D Aina ei pidä ottaa itseään niin vakavasti ja pitää osata nauraa itselleen. :) Tänään onkin vihdoin tulossa ostospostausta kuukauden aikana ostetuista jutuista! :)

      Poista
  6. Oletteko eronneet Teemun kanssa? Huomasin sormuksen puuttuvan ja tietokohdasta on kadonnut tiedot Teemusta? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron näistä parisuhdeasioista heti kun on vaan sopiva aika! :D

      Poista
  7. Kivoja reissukuvia kuten aina :) Tukholma on kyllä mukava kaupunki oikeesti! Ja oi putäis päästä ostamaan joku VS:n tuoksu, ne on niin ihania :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Mä vähän innostuin Tukholmasta ehkä liikaa, kun oon ollut nyt kuukauden sisällä kahdesti siellä. Matkailuun ei vaan voi kyllästyä! :D Ja hei, noita VS:n tuoksujahan saa tilattua myös sieltä nordicfeeliltä vieläpä suht edulliseen hintaan! :)

      Poista
  8. Oih mieki haluisin käydä Tukholmassa! Leedsissäkin oli ihana VS liike missä oli ihan kaikkea <3 Upeita kuvia ja kauniita tyttöjä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti käymään! :) Voi vitsi, kuulostaa hyvältä! Mä niin tykkään VS:n tuoksuista. ♥ Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  9. Milloin tulee blogipäivitystä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailen vähän myöhässä, mutta siis tänään on vihdoin tulossa videota! :)

      Poista
  10. Hei sinä ihana, sinulle on Liebster Award haaste blogissani, olisi mukavaa jos vastaisit haasteeseen !:)

    http://luotansydamenaaneen.blogspot.fi/2015/03/liebster-award-11-kysymysta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon haasteesta! :) Käyn tänään illalla lueskelemassa! :)

      Poista