tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ikean shoppailut


Tässä on ollu nyt muutaman päivän postaustauko kiireistä johtuen. Jouduin ottamaan asukuvatkin peilin kautta ku ulkona näyttää taas siltä et siellä alkaa sataa millä hetkellä hyvänsä. Onneks sentään yks asia on saanu mut tänään piristymään, sain nimittäin kesätöitä! Kerkesin jo menettää toivoni et kaikkialle on jo valittu kesätyöntekijät enkä pääse enää mihinkään. Nyt pääsee sit suunnittelee jo vähän paremmin kesää ku on työpaikkakin tiedossa!

Tässä ois nyt niitä lauantaisia ikean ostoksia joista kerroin viime postauksessa:


Uudet söpöt tabletit meidän vanhalle ja rumalle pöydälle. :D


Kasveja, taas.


Tää lamppu on ollu meidän ostoslistalla jo ikuisuuden ja nyt saatiin vihdoin ostettua se. Meni kyllä muutaman kerran hermot tuota kootessa, en tykkää yhtään noista ikean itsekoottavista huonekaluista. Onneks Teemu hoitaa niiden kokoomiset yleensä!

Mitäs tykkäätte ostoksista? :)

35 kommenttia:

 1. Mulla on kans kotona tuollanen lamppu!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi taitaa olla aika suosittuja. :D Onneks meki vihdoin saatiin ostettua tuo! :)

   Poista
 2. mun mielestä sulle sopis brunet tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan tummat vai? :D En ainakaan vielä uskalla värjätä tummemmaks, pitää eka totutella tähän vaaleenruskeeseen :D

   Poista
 3. toi lamppu on tosi hieno ja ihanat hiukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään ihan hirveesti tosta lampusta, ja kiitos! :)

   Poista
 4. Tosi ihana lamppu! :) Voitko ottaa koht taas teijän kämpäst esittelyy, vaikka sillee et kuinka paljo se on muuttunu ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oonki ajatellu et tekisin semmosen kunhan ostetaan uus tv-taso ja saadaan myytyä piano pois :) Tällä hetkellä tää kämppä on aika samanlainen ku tammikuussa tehdyssä asuntopostauksessa :)

   Poista
 5. Mistä sait töitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wartalo Kodeilta, olin siellä viime kesänäki. :)

   Poista
 6. Kivoja juttuja oot löytäny! ja oot tosi kaunis :) Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tervetuloa seuraamaan! :)

   Poista
 7. Sulla on tosi kiva "sisustussilmä" :)))

  VastaaPoista
 8. ooot kyl laihtunu tai jotan :) mut ihania ostoksia..ikean lamput <<3

  ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että sen huomaa jo! :) Ja niinpä, ikean kaikki huonekalut on ihania! ♥

   Poista
 9. Pakko kysyä. Miks sä otat aina itestäs tuollasia "kaksoisleuka kuvia"?
  Ja toinen kysymys, miten niin ruma pöytä O__o meillä on samanlainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina? Linkkaa ihmeessä edellinen postaus josta löytyy sun mielestä "kaksoisleukakuva". :) Ja en tykkää tosta pöydästä koska se ei sovi meidän sisustukseen.

   Poista
  2. Siis etkö sä tosissaan ite nää miten monessa kuvassa sulla on kaksoisleuka`? :o En mä nyt pahalla tarkottanu, hassua vaan kun yleensä sellasia just peitellään kuvissa

   Poista
  3. Ja tuossa äkkiä vilkaisin, niin esim. heti kirjoitus "Ikea + uudet hiukset " ja "Viikonloppuna..." Siinä jo kaksi postausta, enkä oikein jaksa enempää penkoa nyt :D

   Poista
  4. Onpas sulla erikoinen käsitys kaksoisleuasta. :) Ja sinuna en nolais itteeni enää yhtään enempää, selvitin nimittäin ip-osottees avulla sun sijainnin. :)

   Poista
  5. Mitä ihmeen nolaamista tässä on? Eikös tänne saa omia mielipiteitään kommentoida, ja tietääkseni ainoastaan ihmettelin asiaa :) Ja sua ärsyttää niin paljon että selvittelet ip-osoitteita? Saanen kysyä, mite se minun elämääni vaikuttaa, kun en omista edes omaa konetta? :)

   Poista
  6. Ja miks ihmeessä sä ylipäätään kirjoitat blogia, jos et kestä tuntemattomien ihmettelyjä? :o

   Poista
  7. Aika monet bloggaajat seuraa kävijöidensä ip-osoitteita? :D Mutta sulta haluaisin kysyä että miks ihmeessä sä ylipäätään luet tätä blogia kun näytät ärsyyntyvän noin paljon mun "kaksoisleuasta" ja raha-asioista? :D

   Poista
  8. Olen lukenut noin pari viikkoa ja tää tais tyssätä tähän. :) Sen haluan vielä kysyä, että mitä nolaamista tässä hommassa on? Sä kerrot "nettitutulle" että tiedät sen ip-osoitteen :o Miten sen pitäisi mun elämää häiritä? :)

   Poista
  9. Ja tietääkseni mä en ole sun raha-asioista sanonut täällä yhtään mitään, eikä ole tarvetta sanoa :) Onkohan sitten mennyt ne ip-osoitteesi sekaisin :D

   Poista
  10. "Tää on vaan tällänen blogi missä esitellään isin ja äidin rahoja ja sit itketään miten ei oo rahaa ruokaan..." <-- Et oo sanonu mitään mun raha-asioista?

   Poista
  11. Ja miksköhän mä en näe tässä ollenkaan tuollaista kommenttia? Tämä on ensimmäinen ja viimeinen postaus, johon olen kommentoinut, joten onkohan mennyt anonyymit sekaisin. Tiedoksesi, etten ole ainoa kuka kommentoi ilman nimimerkkiä. Nyt vastasin sinulle, joten vastaisitko viimein minulle? :)

   Poista
  12. No aika jännä juttu että tuolla "IKEA + uudet hiukset" -postauksessa on aina minuutti ennen tai jälkeen tullu myös kommentti? En jotenkin usko että on pelkkää sattumaa? Ja mihin mun pitää vastata? :o

   Poista
  13. No mä en kyllä ymmärrä, että miksi ihmeessä en voisi sitten suoraan sanoa kirjoittaneeni sinne? :D Ei ehkä ihan niin maata kaatava asia. :) Niin, sitä vaan kysyin, kun sanoit että nolaan itseni täällä? :o Kun mun ymmärrykseen ei mene miten

   Poista
  14. No mä en ainakaan kehtais kommentoida edes nimettömänä semmoseen blogiin, jonka pitäjän tietäisin näkevän jokaisen vierailun ja vierailijan asuinpaikan. :D En enää jaksa kinastella tästä asiasta, toivottavasti säkin tajuat nyt lopettaa.

   Poista