tiistai 19. maaliskuuta 2013

Vapaapäivä


Moikka! Eilen mulla oli vapaapäivä joten ehdittiin hyvin käydä Teemun kanssa räpsimässä taas muutamia kuvia. Koko asusta mulla ei valitettavasti oo yhtään julkasukelposta kuvaa viikonlopun herkuttelusta johtuvan turvotuksen takia. Nää on näitä miinuspuolia herkkupäivissä.


Käytiin päivällä maaseutumatkailemassa ku oli taas noin ihanan keväinen ilma. Jos meillä ois vaan tarpeeks rahaa, me oltais varmaan koko ajan ajelemassa jossain. Mitenhän meille käy ku muutetaan mun valmistumisen jälkeen pääkaupunkiseudulle ja myydään auto pois? Varmaan siirrytään ajelemaan julkisilla. :D



Ja iltapäivällä käytiin vielä Warkauden Portissa kahvilla. Taisin muuten juoda kahvia ekaa kertaa muutamaan vuoteen ku Teemu tarjoutu kerrankin maksamaan. Enkä oikein muutenkaan välitä kahvista.

Kertokaa muuten jos teillä on jotain postausideoita, toteuttelisin niitä mielelläni. Tällä hetkellä tuntuu ettei mulla oo oikein mitään järkevää postattavaa ja siks nää postaukset saattaa olla välillä vähän tylsiä. Eli kertokaa jos jotain tulee mieleen!
Nyt mä meen ottamaan pienet päikkärit, kivaa alkuviikkoo kaikille!

18 kommenttia:

  1. Tee my day taas jälleen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus jälleen! ♥ kaunokaisena ollut taas :-)

    VastaaPoista
  3. Minun päiväni, videopostaus, ent.harrastukset postaus, työpaikkapostaus :)

    VastaaPoista
  4. Wau mitä kuvia ja oot aina niin kauniina♥ Nam panini :p

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hihh toi mansikka kursori on kiva :D
    Ihastuin sun hiuksiin!

    VastaaPoista
  6. Äöäöä, sä oot iha jumalaisen kaunis ! ;o miks mun kaikki kaimat on aina iha super-nättei (no ehkä se piilee sii nimes ;> )

    Rakastuin sun blogiinki ! Jäänkin lukijaks ! :)

    Voisit tehä postauksen sun lemppari-asuista. Esittelet vaik Top 3:n tai vaikka Top 5:n :))

    http://villakissanpaivaunia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanan piristävästä kommentista ja tervetuloa seuraamaan mun höpötyksiä! ♥ Ja kiitti ideasta! Tarkotatko tolla yleisesti ottaen lemppariasuja vai esimerkiks täällä blogissa vilahtaneita asukuvia? :)

      Poista
  7. sinä iiiihana nainen!<3 :)
    t:tiedät kyllä kuka ;)

    VastaaPoista
  8. Ihana kattella ku sul on aina näin hyvälaatusii ja valosia kuvia! :-) ja hehee mekin ajellaan ihan koko ajan, oli kauheeta ku oltiin tos reilu 2kk ilman autoo... Toisaalt rahaaki oli sillon sit jostain syyst hieman enemmän. :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et tykkäät! :) Ja ajelu on kyllä parasta ajanvietettä, etenki kyydissä istuminen! Ärsyttää vaa ku bensa on nykyään niin kallista. :/

      Poista
  9. Oi sulla on ihana banneri ja kivoja kuvia! :>

    → minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista