sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Parisuhdepostaus

Vähän aikaa sitten mulle tuli ehdotus et tekisin parisuhdepostauksen jossa kerron vähän miten mun ja Teemun juttu sai alkunsa ja miten ollaan päädytty tähän hetkeen. Nyt mulla on aikaa vihdoin tehdä tää, joten alotetaan vaikka ihan perusasioista.

Me ollaan seurusteltu muutaman kuukauden päästä 4 vuotta (niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin) ja yhteen muutettiin pari vuotta sitten. Me oltiin molemmat 16-vuotiaita seurustelun alkaessa, eli oltiin aika pikkusia vielä. En ois koskaan uskonu et kestettäis näin kauan yhdessä, ihan uskomatonta!


Meidän juttu lähti liikkeelle Irc-Gallerian ihmeellisessä maailmassa. Teemu oli edellisenä päivänä huomannu mut koulumatkalla ja heti kotiin päästyäni huomasin että Galleriassa on tullu kommentti Teemulta. Vähän ton jälkeen Teemu lisäs mut mesessä kaveriks ja oikeestaan siitä tää kaikki sitten lähti. Juteltiin yömyöhään mesessä ja nähtiin viikonloppusin. Me oltiin molemmat aika ujoja ja siks mukana piti olla aina kavereita.
Meillä oli jotain pientä juttua suunnilleen 2 kuukautta jonka jälkeen lähdettiin yhdessä juhlimaan mun peruskoulun päättäjäisiä. Otettiin vähän reilummalla kädellä alkoholia ja siinä sitten ympäripäissämme päätettiin alkaa seurustelemaan. Romanttista. :D


Ensimmäisen yhteisen kesän jälkeen mun piti heittää lopullisesti hyvästit yläasteelle ja siirtyä lukioon. Ja koska Teemu oli amiskassa, myös mun piti viikon jälkeen vaihtaa sinne. Me oltiin koulussa, kotona ja ihan joka paikassa yhdessä. Jälkeenpäin mietittynä me ollaan oikeestaan asuttu yhdessä koko tää seurusteluaika, sen verran tiiviisti ollaan yhdessä oltu.


Kesä 2010 oli ehkä mun elämäni paras kesä. Koettiin myös Teemun kanssa hirveesti kaikenlaista, käytiin esimerkiks ekaa kertaa yhdessä festareilla ja ulkomailla. Tohon kesään vaikutti varmaan myös se ettei kumpikaan ollu kesätöissä. Me vaan oltiin ja nautittiin kesästä.


Heinäkuussa 2011 koitti se kauan kauhulla odotettu päivä jollon Teemu lähti inttiin. Muistan miten kamalaa oli saattaa Teemu juna-asemalle ja halata sitä viimesen kerran ennen lähtöö. Ekassa kuvassa oonkin sit maailman onnellisimpana hakemassa Teemua ekoille lomille!

Meillä oli ennen tuota kesää vähän vaikeempi vaihe tässä suhteessa ja meinattiin jopa erota sinä aikana. Onneks jaksettiin kuitenkin yrittää ja odotettiin intin alkamiseen asti, se nimittäin vahvisti meidän suhdetta aika paljon. Molemmat oppi arvostamaan yhteistä aikaa ja luottamaan toisiinsa. Oikeestaan vasta tosta lähtien oon ollu täysin varma et haluun viettää koko loppuelämäni just Teemun kanssa. :)


Mä en osais enää edes kuvitella elämää ilman Teemua. Ollaan oltu niin kauan yhdessä et meillä on varmaan satoja pelkästään meidän yhteisiä hölmöjä juttuja. Teemusta on myös tullu mulle samalla paras ystävä jolle voin kertoo ihan kaiken ja voin olla samalla täysin varma ettei ne asiat leviä.

Siinäpä ois tiivistettynä meidän viimeset 4 vuotta. 
Toivottavasti tää oli sellanen postaus jota odotitte. Ja kertokaa toki mielipiteitä! :)

39 kommenttia:

 1. ihana postaus! :3 ja oot kyllä ollu nätti aina ! ja sun hiukset jtn täydellistä :) !!!!!

  VastaaPoista
 2. voooi kuinka ihana postaus! ootte tosi sulosia yhessä ja kerro teemulle terkkuja haha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Haha kerroin, käski laittaa takasin. :D

   Poista
 3. oii tosi ihana postaus<3 ootte hyvä pari:3!

  http://jennabloggerlwwy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. awwww ihana postaus :3 ja upeeta, että ootte seurustelleet jo noin kauan, sovitte kyllä tosi hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Mustaki tää on saavutus et ollaan seurusteltu näin kauan. :D

   Poista
 5. voi ku ihanaa et teiän suhe on kestäny nui pitkään ja toivottavasti tulee jatkossa kestämäänki <3 ootte kyl muuttunu hieman alkuajoista kuvien perusteella ^^ mut vaikka ootte meinannukki erota ja inttiki ollu nii tosi hyvä et teijän luottamus pelaa jne. onnee teille jatkossaki, ootte ihanii yhes ja sovitte varmasti toisillenne :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! ♥ Tää piristi päivää! :)

   Poista
 6. Sulla ei taida olla paljonkaa kavereita kerta vietät niin paljon aikaa Teemun kanssa? Vai etkö halua pitää yhteyttä kavereihisi parisuhteesi takia? Eikö Teemu pidä kavereistasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa jokainen sun kysymyksistä pitää paikkaansa. :)

   Poista
 7. aloin lukea sun blogia vasta vähän aikaa sitten.. ja tämä postaus vakuutti mut ! aivan ihanaa kuulla ,että teidän suhde on kestänyt noin kauan ja olette löytäneet "parhaan ystävän" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! :) Ja itekin suorastaan ihmettelen miten ollaan kestetty näin kauan yhessä kun ottaa huomioon et oltiin niin nuoria suhteen alussa. :)

   Poista
 8. Lapsellista kun vaihdoit lukiosta amiskaan poikaystävän takii. miks haluut roikkua siinä? kyllästyy vain nopeammin sun nasmaad..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteensä kullakin. :) Ja kylläpä luulen että mun naamaan kyllästyminen ois tapahtunu jo yhteenmuuton seurauksena. Että tuskinpa vartin tauot amiskassa vaikutti yhtään mihinkään. :)

   Poista
 9. nolo tuo ylempi anonyymi XD ehkä tollanen vanhempien ihmisten suhde on eri kuin joku pikkulasten suhde ja ollaan tosissaan yhdessä.. :D
  mut ootte tosi sulonen pari :3

  http://ellimaijasblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mietin kyllä samaa et tuskinpa toi koulun vaihtaminen on vaikuttanu yhtään mihinkään. :D Ja kiitos paljon! ♥

   Poista
 10. Oottepa ihana pari, ootte niiin sulosia yhdessä!:3

  http://paukesdream.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Oii, ensinnäkin ootte tosi söpö pariskunta ja tokaks..mulla ihan kyyneleet tuli silmiin kun luin tätä parisuhdepostausta. Jokseenkin tuli oma suhde myös mieleen kun intti koettu ja minun kulta on kans maailman tärkein ihminen minulle johon voin luottaa. Tykkäsin kyllä kovasti. :) Muutenkin sun blogi on tosi ihana jota tykkään kovasti lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, menin ihan sanattomaks sun kommentista! En osaa nyt vastata oikein mitään kun että kiitos paljon ja sun kommentti oli ihana piristys tähän iltaan! :)

   Poista
 12. Minun blogissa on sinulle haaste :)

  http://in--the--morning.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon valitettavasti jo tehny tuon haasteen. :(

   Poista
 13. Aaw, söpö postaus :3 Jeps, ruvettiin lukijaksi. ^^

  http://outofaverage.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. ihana postaus! nää on aina ystä hauskaa luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään hirveesti tämmösistä postauksista. :) Monesti oon googlenki kautta ettiny tämmösiä ja lueskellu. :D

   Poista