maanantai 22. lokakuuta 2012

Jyväskylän ostokset
Nyt olis luvassa postausta Jyväskylästä ostetuista vaatteista.
Takki on onlysta, nuo keskellä olevat kolme hametta H&M:ltä ja loput ginasta. Yks paita puuttuu kylläkin kuvasta, mut se on semmonen tavallinen harmaa paita mustilla raidoilla. Ostin tommosia aika perusvaatteita lähes olemattoman rahatilanteen takia. Mut toi takki on mun ehdoton suosikki joka oli ainut semmonen ostos et se oli ihan pakko ostaa!

Reilun viikon päästä Kuopioon avataan uus iso ostoskeskus ja arvatkaa vaan kuka on heti sinä päivänä siellä shoppailemassa. En malta yhtään oottaa et pääsen pitkästä aikaa New Yorkeriin ostoksille!

Mutta mitäs tykkäätte ostoksista? :)

6 kommenttia:

 1. Ihana toi takki ja se käy sulle! :)

  VastaaPoista
 2. Olitko yläasteella yksinäinen? Viihyitkö koulussa?
  Mä muistan nimittäin sut, olit välillä ihan itekses vaan välkät etkä näyttäny kovin iloselta.:/ Mietin että miks noin kaunis tyttö on itekseen. Oioi, olen sua kaksi vuotta nuorempi (ellet oo jääny luokalle tms), ja pikkusena seiskaluokkalaisena kattelin sua ysiluokkalaista c(: Et 99 % varmuudella muista mua, mutta mä muistan sut. Olit erilainen. Olitko sä tunneilla hiljanen? Hyvä, että sulla on nykyään selkeesti kavereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli jotenkin surullinen olo sun kommentista kun tuli aika vahvasti yläasteajat mieleen.. Kasi- ja ysiluokat oli mun elämäni vaikeimpia aikoja ja näin jälkeenpäin ajateltuna luulisin et mulla oli sillon jonkinlaista masennusta. Sit ysiluokan lopussa tapasin vihdoin Teemun ja mä oonkin ajatellu siitä lähtien että se on ollu mun pelastava enkeli. :)

   Harmi että muistat mut tommosena ihmisenä.. Oon nykyään elämänilonen ja saanu tosiaan ihmisiä ympärilleni.
   Pakko kyllä myöntää että nyt jäi pahasti häiritsemään kuka oot! :D

   Poista
 3. mitä alaa opiskelet ? :) ja tykkäätkö siitä ja onko se rankkaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen liiketaloutta eli musta pitäis 1,5 vuoden päästä valmistua merkonomi. Tykkään kyllä tosi paljon kun on lyhyitä koulupäiviä ja muutenkin tuntuu omalta alalta vihdoin. :) Ja ei tuolla kovin rankkaa oo, lähinnä luokassa istumista kaiket päivät. :D

   Poista